Bergstrands utbildningar öppnar en värld av jobbmöjligheter och ger eleverna färdigheter och självförtroende för att följa sina yrkesdrömmar. I denna artikel går vi igenom vad Bergstrands utbildningar är, fördelarna med Bergstrands utbildningar, samt våra 5 hetaste tips för blivande studenter, däribland CSN och spelkvällar med vänner. Låt oss börja!

Vad är Bergstrands utbildningar?

Bergstrands utbildningar är yrkesutbildningar inom bygg, transport och fordon. Deras program är praktiskt lärande där eleverna får chansen att testa på sina framtida yrken på riktiga arbetsplatser.

Varför välja Bergstrands utbildningar?

Bergstrands utbildningar har en målsättning om att du som elev ska bli anställningsbar direkt efter utbildningen.

De startade för att förändra utbildningsbranschen. De ville skapa utbildningar som svarar mot företagens konkreta behov och som ger sina elever viktiga jobb. Idag är de en stabil utbildningskoncern med utbildningar i toppklass.

De utbildar elever till yrken där det råder stor efterfrågan på arbetskraft. De tror på praktiskt lärande och därför låter de sina elever testa sina framtida yrken på riktiga arbetsplatser. Enligt dem finns det inget bättre sätt att lära sig ett yrke!

På Bergstrands Utbildningar får du den kompetens du behöver för att lyckas i ditt framtida yrke. Dessutom kommer du att ha roligt när du förbereder dig för ditt kommande yrke!

Fördelar med Bergstrands utbildningar

1. Du formar din egen framtid

Med Bergstrands utbildningar är du i första sätet för din karriär. Deras utbildningsprogram fokuserar på yrkesrelevanta färdigheter för att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i en viktig karriärväg när allt är klart.

2. Jobb i fokus

Bergstrands utbildningar förstår också att det ibland är en ekonomisk påfrestning att ta ledigt från arbete eller högskolestudier för att utbilda sig. Därför är deras utbildningar utformade för maximal anställningsbarhet!

3. Lätt att få jobb med möjlighet att plugga vidare

Att studera behöver inte vara en ensam strävan! Få det bästa av två världar – hitta jobb med professionell utbildning, gå sedan vidare och specialisera dig på något du verkligen älskar. Med detta balanserade tillvägagångssätt kommer du att skapa förutsättningar för framgång oavsett vilken väg du väljer.

4. Du praktiserar på topp-företag

Bergstrands utbildningar ger dig möjlighet att få ett jobb på topp-företag. Genom deras partnerskap med stora företag kan de garantera att ditt hårda arbete i deras kurser kommer att betala sig och hjälpa dig att starta en framgångsrik karriär.

Våra 5 bästa tips till blivande studenter

  1. Ordna CSN
  2. Utnyttja biblioteket
  3. Gör upp en budget
  4. Fixa mecenat studentkort
  5. Umgås med dina nya vänner. Varför inte anordna spelkvällar? 

Bergstrands utbildningar ger dig spännande möjligheter för din framtid! Ta det första steget idag och öppna en värld av möjligheter.